De Beste Zangers Live • 13 & 14 2022- Ahoy Rotterdam

13 & 14 mei 2022

AHOY ROTTERDAM

Koop je tickets nu

Veelgestelde vragen

Algemeen

Wat is Beste Zangers Live?

Het succesvolle televisieprogramma Beste Zangers is vertaald naar een live evenement. De volgende editie zal plaatsvinden op 13 & 14 mei in de Ahoy Rotterdam.

Waar is Beste Zangers Live?

Beste Zangers Live vindt plaats in de Ahoy Rotterdam. Het adres is: Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam.

Wanneer is Beste Zangers Live?

Beste Zangers Live vindt plaats op 13 & 14 mei 2022 Deuren gaan open om 18.30, aanvang van de show om 20.00.

Corona update

Algemeen

Wij verwachten dat ondanks de nu geldende corona maatregelen, de shows in mei 2022
plaats kunnen vinden.

Blijven mijn tickets geldig voor de nieuwe editie?

Ja, de tickets blijven geldig. Tickets voor 10 september 2021 zijn geldig voor 13 mei 2022 en tickets voor 11 september 2021 zijn geldig voor 14 mei 2022.

Ik ben mijn tickets kwijt!

In je Ticketmaster account op de website of in de Ticketmaster app zijn je tickets terug te vinden. Je kan je tickets downloaden en uitprinten of je kan via de Ticketmaster app je tickets laten scannen aan de deur.

Wat als ik niet kan op de nieuwe data?

Alle kaartkopers krijgen vanaf 20 augustus vier weken de tijd om hun ticket(s) te annuleren.
Dit kunnen zij aanvragen bij Ticketmaster.

Kan ik mijn tickets omwisselen naar een andere dag?

Onze ticket partner Ticketmaster kan altijd kijken naar de mogelijkheid om tickets om te wisselen van de vrijdag naar de zaterdag of andersom. Dit kan je hier aanvragen.

Line-up

Bijna de volledige oorspronkelijke line-up is ook voor de editie in 2021 bevestigd. Alleen Floor Jansen en Trijntje Oosterhuis zullen niet aanwezig zijn tijdens Beste Zangers Live 2022.

Andere vragen over de tickets van de 2020 editie?

Vragen over de tickets van de 2020/2021 editie kunnen gestuurd worden naar info@bestezangerslive.nl.

Tickets

Wanneer start de kaartverkoop?

De kaartverkoop is al gestart. Klik op tickets in de menubalk.

Waar kan ik kaarten kopen?

Kaarten voor Beste Zangers Live zijn te koop via Ticketmaster.nl. Ticketmaster is de Officiële ticket partner van Beste Zangers Live. Maak geen gebruik van zwarthandelaren als Viagogo en Onlineticketshop. Je betaalt waarschijnlijk te veel voor een ticket en bovendien weet je niet zeker of je een geldig ticket koopt.

Wat kosten de kaarten?

Golden Circle staanplaats: € 88,- (inclusief servicekosten).
Reguliere Staanplaats: € 66,- (inclusief servicekosten).
Rang 1 zitplaats: € 66,- (inclusief servicekosten).
Rang 2 zitplaats: € 44,- (inclusief servicekosten).
Rang 3 zitplaats: € 33,- (inclusief servicekosten).
Rolstoel- of Begeleidersplaats: € 66,- (inclusief servicekosten).

Moet ik mijn kaarten printen of kan dit ook op mijn telefoon?

Het kan zowel op papier als op je telefoon. Zorg wel dat je de tickets op je telefoon bewaart en de telefoon goed opgeladen is.

Ik ben mijn tickets kwijt.

In je Ticketmaster account op de website of in de Ticketmaster app zijn je tickets terug te vinden. Je kan je tickets downloaden en uitprinten of je kan via de Ticketmaster app je tickets laten scannen aan de deur.

Hoe kan ik rolstoelplaatsen bestellen?

Als je in een rolstoel zit kan je een rolstoelkaartje kopen. Er zijn per show een beperkt aantal rolstoel- en begeleidersplaatsen beschikbaar. Iedere rolstoeler moet minimaal één en mag meerdere begeleiders meenemen. Deze heeft een begeleiderkaartje nodig. Helaas hebben we niet de mogelijkheid rolstoelbezitters zonder geldige rolstoelkaart binnen te laten. Rolstoelplaatsen zijn hier te bestellen of via 0900 300 1250 (€ 0,60 p/m).

Ik ben ziek / kan niet komen. Wat nu?

Bij de aankoop van je kaartje kan je bij Ticketmaster een annuleringsverzekering afsluiten. Lees wel goed de algemene voorwaarden wanneer je gebruik maakt van deze verzekering.

Wat is Fan Guarantee?

Met Fan Guarantee kan je je ticket annuleren of upgraden. Tickets zijn tot 24 uur na je bestelling te annuleren (dit is niet mogelijk wanneer het event binnen twee weken na de boeking plaatsvindt). Wanneer je na aanschaf van je tickets toch betere plaatsen vindt, kun je voor 7,50 extra tot twee weken voor het event je tickets upgraden. Meer informatie vind je hier.

Overige vragen

Heb je verder vragen over tickets? Bekijk eerst goed onze FAQ. Anders kun je altijd contact opnemen via www.ticketmaster.nl/klantenservice. Via dit nummer of deze link kunnen geen tickets worden gekocht.

De zaal

Is er garderobe aanwezig?

Er is een bemande garderobe aanwezig waar je jouw jas tegen een tarief van €2,00 per stuk in bewaring kunt geven. Het mee naar binnen nemen van grote en onhandige voorwerpen en met name van koffers, rugzakken en tassen met een omvang groter dan A4 formaat en dikker dan 10 cm (inclusief wieltjes, handvatten en voor- en zijvakken) is niet toegestaan. We raden u aan deze niet mee te brengen.

Vervoer

Ik kom met de auto

Rotterdam Ahoy beschikt over maar liefst 2.000 parkeerplaatsen. Het parkeertarief kan per evenement verschillen en ligt tussen de €13,50 en €17,50 voor een personenauto per dag. Voor touringcars bedraagt het tarief €47,50. Wil je verzekerd zijn van een parkeerplek op het naastgelegen parkeerterrein voor een personenauto? Voor €18,- boek je een gegarandeerde plek.

Ik kom met het OV

Rotterdam Ahoy is uitstekend bereikbaar met de bus, metro & trein. Vanaf bus- en metrostation Zuidplein loop je in 5 minuten naar Ahoy. Vergeet niet je OV-chipkaart op te laden en vergeet ook niet om uit te checken.

Ik kom op de fiets

Lekker op de fiets naar Rotterdam Ahoy! Je stalt je tweewieler bij Ahoy voor de deur in een prima (onbewaakte) fietsenstalling

Huisregels

Huisregels Ahoy Rotterdam

De huisregels van de Ahoy Rotterdam zijn te vinden op https://www.ahoy.nl/overig/huisreglement.

Kan ik met mijn rolstoel de zaal in?

Iedereen is welkom bij Beste Zangers Live. Daarom vinden wij het belangrijk dat het gebouw voor iedereen toegankelijk is. Naast de speciale voorzieningen staan beveiligings- en service medewerkers klaar om bezoekers te assisteren, informatie te geven of naar hun stoel te brengen.

Alcohol & Roken

In de Ahoy Rotterdam mag niet worden gerookt met uitzondering van de aangegeven rookruimtes. Alcohol wordt alleen geschonken aan personen boven de 18. Meer informatie over de huisregels van de Ahoy Rotterdam vind je op https://www.ahoy.nl/overig/huisreglement.

Pers en publiciteit

Persaanvraag indienen?

Persaanvragen kunnen worden ingediend bij info@bestezangerslive.nl. Vermeld hierin in elk geval voor welk medium de aanvraag geldt en op welke manier er aandacht aan het evenement besteed wordt. Op basis hiervan wordt in de weken voorafgaand aan het concert een selectie gemaakt. Indienen van een verzoek betekent niet dat er automatisch accreditatie wordt toegekend.

Overige

Staat uw vraag er niet tussen?

Zoek dan contact met info@bestezangerslive.nl.